Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، محمدباقر بشر دانش با اشاره به اینکه پروژه آب خام برای اولین بار در سال ۹۰ با استناد بر مطالعات صورت گرفته با لوله گذاری در بلوار امام علی(ع)، از میدان گیل تا مصلی و از مصلی تا میدان نیروی دریایی آغاز شد، اظهار کرد: این پروژه به دلیل برخی مشکلات همچون عدم تخصیص منابع مالی مورد نیاز ناتمام ماند و پیمان در سالهای ۹۶-۹۷ به اتمام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری رشت تصریح کرد: در صورت انجام این پروژه، رفیوژ میانی بلوارها حدود دو هزار و ۴۰۰ مترمربع و همچنین مساحت شش هزار مترمربع فضای سبز، به صورت مکانیزه آبیاری خواهد شد که به همین منظور شهرداری رشت از ردیف کد اعتباری پیش بینی شده در بودجه مصوب سال ۱۳۹۸ حوزه معاونت خدمات شهری در نظر دارد شبکه آبرسانی بلوار های شهر رشت از جمله بلوار امام خمینی (ره) به طول دو هزار متر، بلوار شهید قلی پور یکهزار و ۱۰۰ متر، بلـوار شهید افتخاری دو هزار و ۵۰۰ متر و بلوار شهدای گمنام ۹۰۰ متر را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به صورت مناقصه یک مرحله ای واگذار نماید.

وی هدف از واگذاری این پروژه را مصرف بهینه منابع آبی برای فضای سبز و مدیریت صحیح آب عنوان کرد و گفت: اجرای سیستم آبیاری کنونی به صورت سنتی(خودروهای تانکر آبیار) دارای مشکلاتی عدیده همچون ایجاد ترافیک در سطح شهر، مخاطرات جانی، استهلاک، فرسودگی خودروها و ... است که به همین منظور، اسناد و مدارک تهیه شده در سالهای ۹۴ و ۹۵ و نیز دیگر پروژه های ناتمام بازبینی شده و در دستور کار مناطق قرار گرفت.

بشر دانش از انتشار اسناد مناقصه در تاریخ ۹۸/۸/۱ در سامانه تدارکات الکترونیک خبر داد و گفت: شرکت‌کنندگان در این مناقصه می‌توانند از تاریخ دریافت اسناد از سایت WWW.SETADIRAN.IR نسبت به ارسال پیشنهادهای خود به نشانی: رشت -میدان گیل- ساختمان شهرداری- واحد اداره حقوقی اقدام کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امام علی بودجه ترافیک مناقصه شهرداری رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • مصاف سوم شهرداری گرگان و مهرام؛ شنبه ۱۵ اردیبهشت
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان